dimarts, 5 de setembre del 2017

QUINES HAN ESTAT LES LECTURES DE L'ESTIU?


Hola a totes i a tots:

Què llibre o llibres has llegit durant l'estiu? Fes una breu valoració (que t'ha semblat, a qui li'l recomanaries...)

ESPERE ELS VOSTRES COMENTARIS

13 comentaris:

  1. Jo m'he llegit uns sis llibres, però el llibre que recomanaria és el de "Por trece razones" . És una novel.la juvenil escrita per Jay Asher que tracta sobre un estudiant de bachillerat(Clay) que recibix un paquet anònim ple de cassets a la porta de sa casa. Els cassets són grabats per Hannah Baker, una amiga de Clay que recentment es va suicidar, i per tant conta la causa del seu suïcidi.
    Belén.

    ResponElimina
  2. El primer llibre que m'he llegit aquest estiu ha sigut "La Sombra del Viento", una publicació de Carlos Ruiz Zafón, un excel·lent autor del qual la majoria de les seues obres tracten sobre aventures acompanyades de misteri i intriga. Aquest llibre i qualsevol dels llibres publicats per ell se'ls recomane a aquells lectors que els agraden llibres que enganxen.
    En quant al segon llibre que m'he llegit aquest estiu voldria dir que és completament una lliçó de vida que podem posar en pràctica en el nostre dia a dia i que et fa questionar si alguns del nostres actes són correctes. Aquest llibre es titula "Wonder, La Lección de August" i tracta sobre el coratge, la discriminació i la força de voluntat. Aquest llibre el pot llegir qualsevol persona tinga l´edat que tinga i el recomane per el valor de la seua historia.

    Dani Castiella Morales

    ResponElimina
  3. Jo me he llegit el llibre de Matilda. El recomane a aquella gent que no es molt lectora, ja que, es un llibre curt pero molt divertit. Em sembla que es una historia per a recapacitar per aquells que no estudien.
    Tìtol: Matilda
    Autor: Roald Dahl.
    Ed: Estrella Polar
    Sandra Ibàñez.

    ResponElimina
  4. Hola lectors!Us vaig a recomanar un llibre en valencià, anomenat "EL DIARI DEL GREG, LA VELLA ESCOLA" Es un llibre entretingut y molt divertit,el recomane per als aventurers i els que li agraden un poquet els temes cómics y terrorífics també.

    POST PER: Sergi Tamarit

    Autor:Jeff Kinney.

    Editorial:Estrella Poral.

    ResponElimina
  5. Aquest estiu m'he llegit un llibre anomenat "Laura contra el temps". És de l'escriptor Milio Rodríguez Cueto, de l'editorial Edebé. A mi no m'ha agradat perquè conta coses que en la vida real no pot succeir. Jo el recomane a la gent que li agrada els llibres de fantasia i els viatges en el temps.
    Sandra Cervera

    ResponElimina
  6. Al llarg d'aquest estiu he llegit uns nou llibres, la veritat és que tots em van agradar, però u em va fascinar. "Carry on" o "Morire besando a Simon Snow" és un llibre de l'escriptora Rainbow Rowell, tracta a cerca de Simon Snow, ell és un orfe que estudia en l'acadèmia Watford per a mags, endemés és l'elegit per a vèncer a l'hundrum. Aquesta història està plena d'aventures, té dracs, ninfes i demés criatures, però també té un romanç molt bonic, però sense centrar-se en ell. Em va agradar molt i se'l recomane a tot el món.

    Editorial:Alfaguara

    Sandra Cases Gonzàlez

    ResponElimina
  7. Jo m'he llegit un dels llibres recomanats i que s'ha llegit algú més: "Divendres tretze i altres històries inquietants". Evidentment, te més d'una història, i no totes hem tenen per què agradar per igual. Però la que més m'agradà fou "La misteriosa història de Carolina Cavalli", la qual compta com un escritor d'històries de terror es troba amb Carolina, una xiqueta que parèix que sols ell pot vore. El llibre és recomanable per a gent que no siga molt llectora, perque és curt i fàcil d'entendre. Però si tens por a les películes i llibres de por, pots llegir-ho també, ja que no dóna tant de por com aparenta, encara què hi han moments molt inesperats.

    Editorial: Bromera

    Autor/a: Rosa-Maria Colom

    Pablo Gascón Garrido

    ResponElimina
  8. Jo m`he llegit el llibre ``La princesa de las nieves´´ i m`ha agradat molt. Tracta sobre una xica que viu sola a les muntanyes nevades ambel seu llop. Ella es va trovar sola en la vida i es preguntava a tot hora coses com Tindré pares? Com serán? Per que em van abandonar?...
    La xica esx va recórrer tòta la muntanya, vivint aventures, fins atrobar als seus pares o trovar pistes que li donaren sentit a la seua vida.
    ho recomane perque el vovabulari és molt adecuat al nostre nivel i ténganxa molt.

    ResponElimina
  9. Vaig a contar una breu opinió sobre el llibre que m'he llegit aquest estiu. S'anomena "Divendres 13 i altres històries inquietants". Està escrit per Rosa-Maria Colom i és de l'editorial l'Elefant.
    És un llibre breu, dividit en quatre històries, cadascuna d'un tema diferent. Per als que els agrada la lectura no els recomanaria aquest llibre perquè no és gens interessant, però sí entrentingut.
    La història que més m'ha agradat ha sigut la del rellotge anglés, que tracta de la conseqüència en aquest cas negativa per no fer cas del que diuen els majors.

    Rafa Marco

    ResponElimina
  10. Jo em vaig llegir "Assassinat en el Canadian Express". El recomane a la gent que li agrada viatjar en un món ple d'aventures, misteri i suspense.
    És un llibre en què Tom Auster s'enfronta a un nou misteri. Mentre el Canadian Express travessa l'espectacular paisatge de les Muntanyes Rocalloses un crit sinistre d'una dona esgarra el silenci de la nit.
    Qui és el culpable de la mort de Catherine Saks? Tom investigarà els passatgers del vagó 165 i cada nova pista l'aproximarà més a la realitat. Té 152 pàgines.És un llibre molt entretingut per a passar una bona estona.


    Paula Sanmartín

    ResponElimina
  11. Jo aquest estiu m’he llegit el llibre d’una serie de Netflix anomenada “Por 13 razones”, a mi aquest llibre m’agrada molt, tracta d’una xica que en el institut li fan acós escolar, la xica es suiçida, avans graba unes cintes explicant el per qué, unes quantes persones tenen que sentirles per a saber lo que ells feren per a que Hannah backer muigera, aquest llibre el recomane a tots els que li agrade llegir.

    Ariana Sapiña

    ResponElimina
  12. Este estiu m'he llegit 4 llibres: el segon i el tercer de la trilogia "Algo tan sencillo" de Blue Jeans de l'editorial Planeta, la primera part de la sèrie "You" d'Estelle Maskame de l'editorial Cross books i Meravellós desastre de Jamie Mcguire de l'editorial Suma. El que més m'ha agradat ha sigut la segona part de "algo tan sencillo"; perquè no sols tracta un tipus de lectura ja que combina un poc de misteri, una altra poca por i d'amor aleshores li pot agradar a larg rang de persones d'entre 13-17 anys pel tipus de lectura i pàgines.

    Rosa Cervera Páramo

    ResponElimina
  13. Aquest estiu m'he llegit tres llibres,dos d'aquests de l'escriptora valenciana,Cristina Montesa Andreu: Heredera una història entretinguda i divertida que et portara més en llà de la realitat,de l'editorial La fábrica de sueños i ¿Te quedas conmigo? un romanç a California amb festes,surf... de l'editorial Leibros. L'altre de l'escriptor Robert Swindells: Calles frías guardonada amb el premi Carnegie.Conta la vida de Link un xicot vagabund que viu a Londres quan tot dóna un gir i es va donant poc a poc que altres xics sense sostre junt el seu amic Ginger,van desapareixent a causa d'un assassí.
    D’aquests llibres recomane tots i cada un;encara que no s’assemblen gens entre sí.
    Però sense cap dubte el que més m’ha agradat ha sigut el de , Calles frías perquè després de llegir-lo veig a la gent sense sostre d’una altra manera.
    Arantxa Bochons

    ResponElimina

        Fa uns 12 anys aproximadament,   un alumne del nostre col·legi va interpretar un fragment extret  del llibre Si una nit d'hive...